Rólunk

A Diótörő a jégen társulata a P.Y.S. Events 2010 óta számos nemzetközi kulturális eseményt, köztük színházi előadásokat és jégrevűket adott elő. Elhivatott professzionális csapatunk fáradhatatlanul dolgozik produkcióink életre keltésén és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden alkalommal felejthetetlen élményt nyújtsunk közönségünknek.

0
Országban
0
Előadás
0+
Néző

A P.Y.S. Events előadás – és rendezvényszervező cég a Lavanda group-pal karöltve az elmúlt két évtizedben meghatározó tényezővé vált a világ színpadain. A koronavírust követő újrakezdés óta strukturális átalakítás keretében a P.Y.S. Events portfóliójába került a Lavanda group is.

Cégünk nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, hiszen az elmúlt két évtizedben Európában, az arab világban, Dél – Amerikában és a távol-keleten is mutatott be jégrevüket, táncos mesejátékokat, musicaleket, és felnőtt revü produkciókat.

Társulatunk tagjai professzionális művészek, akik hivatásuknak tekintik a magas színvonalú szórakoztatást. Mindig mindenhol a legjobbat, a közönség elvárásainak megfelelő produkciókat mutatjuk be. Így mind az európai színpadokon, mind Dél – Amerikában, mind Ázsiában, mind pedig az arab világban szívesen látnak minket, és ahol láttak már minket, oda mindig visszahívnak újabb előadásokra.

Portfóliónk

A diótörő

Pán Péter

Chicago

Varieté

Az élet ritmusa

Táncoló macskák

Csipkerózsika

Pocahontas

Aladdin

Hófehérke

Diótörő a jégen

Csipkerózsika a jégen

Aladdin a jégen