Támogatás

Az Ökumenikus Segélyszervezettel, mint kizárólagos támogatott partnerrel közösen létrehozott támogatási programunkkal azokat a társadalmi rétegeket segítjük, és juttatjuk el számukra a kultúrát, akik önerőből nem tudnának részt venni az előadásainkon. Hisszük, hogy a kultúra, a művészet, a nemes értékek mindenkit megszólítanak és mindenkit megszólíthatnak.

Támogatási formák

A támogatási programunkban résztvevő önkormányzatok, cégek, vállalatok, intézmények, alapítványok, illetve egyéb jogi- vagy magán személyek gyémánt-, arany-, vagy ezüst fokozatú támogatóként az Ökumenikus Segélyszervezet kizárólagos közbenjárásával és segítségével magas kulturális értéket hordozó programon való részvételhez juttathatják a rászorulókat.

Támogató

1.000.000 Ft

Támogatás 100 rászoruló gyerek részére

Kiemelt támogató

3.000.000 Ft

Támogatás 300 rászoruló gyerek részére

Stratégiai partner

5.000.000 Ft

Támogatás 500 rászoruló gyerek részére

Támogató

Támogatási összeg: 1.000.000 Ft

Támogató partnereink bruttó 1.000.000 Ft (egymillió forint) értékben támogatják az Ökumenikus Segélyszervezetet úgy, hogy 100 darab, egyenként 10.000 Ft értékű jegyet vásárolnak meg az előadásainkra. Ezzel a vásárlással támogató partnereink az Ökumenikus Segélyszervezet által kiválasztott 100 rászoruló gyerek és fiatal számára teszik lehetővé, hogy megtekinthessék a Diótörő a jégen produkciót.

Támogatóink számára megjelenést biztosítunk minden kiadványunkban (honlap, facebook, plakátok, műsorfüzet), valamint egy támogatói VIP asztalt biztosítunk előadásaink valamelyikén 3 fő részére.

Kiemelt támogató

Támogatási összeg: 3.000.000 Ft

Kiemelt támogató partnereink bruttó 3.000.000 Ft (hárommillió forint) értékben támogatják az Ökumenikus Segélyszervezetet úgy, hogy 300 darab, egyenként 10.000 Ft értékű jegyet vásárolnak meg az előadásainkra. Ezzel a vásárlással kiemelt támogatóink az Ökumenikus Segélyszervezet által kiválasztott 300 rászoruló gyerek és fiatal számára teszik lehetővé, hogy megtekinthessék a Diótörő a jégen produkciót.

Kiemelt támogatóink számára másodlagos megjelenést biztosítunk minden kiadványunkban (honlap, facebook, plakátok, műsorfüzet), valamint egy kiemelt támogatói VIP asztalt biztosítunk előadásaink valamelyikén 3 fő részére. Az előadás utáni 45 perces VIP fogadás keretében kiemelt támogatóink találkozhatnak a művészekkel, illetve meghívott vendégekkel is.

Stratégiai partner

Támogatási összeg: 5.000.000 Ft

Stratégiai partnereink bruttó 5.000.000 Ft (ötmillió forint) értékben támogatják az Ökumenikus Segélyszervezetet úgy, hogy 500 darab, egyenként 10.000 Ft értékű jegyet vásárolnak meg az előadásainkra. Ezzel a vásárlással stratégiai partnereink az Ökumenikus Segélyszervezet által kiválasztott 500 rászoruló gyerek és fiatal számára teszik lehetővé, hogy megtekinthessék a Diótörő a jégen produkciót.

Stratégiai partnereink számára elsődleges megjelenést biztosítunk minden kiadványunkban (honlap, facebook, plakátok, műsorfüzet), valamint egy stratégiai partneri VIP asztalt biztosítunk előadásaink valamelyikén 5 fő részére. Az előadás utáni 45 perces VIP fogadás keretében stratégiai partnereink találkozhatnak a művészekkel, illetve meghívott vendégekkel is.

Egyéb támogatás

Támogatóink illetve partnereink nem csak pénzbeni támogatással, (előadásra történő jegyvásárlás az Ökumenikus Segélyszervezetet támogatva) hanem eszközbeli-, illetve szolgáltatásbeli támogatással is elősegíthetik a Diótörő a jégen produkció sikerét, illetve azt, hogy minél több rászoruló gyerek és fiatal hozzáférhessen a kultúrához. Egyéb támogatóinkkal történő megegyezés személyes megbeszélés alapján történik.

Jelentkezés támogatónak